Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Ukoliko ste vedri, komunikativni i kreativni, nedvosmisleno zaljubljeni u putovanja i sve što ona donose,
željni da trasirate nove puteve i pri tom spremni da doživite i predstavite Srbiju na drugačiji način onda ste na pravoj stranici.

Pridružite se Serbia4Youth timu kroz čije aktivnosti ćete dobiti mogućnost da se nađete u realnim poslovnim situacijama, da učestvujete u raznim turističkim projektima, kreiranju novih i realizaciji postojećih događaja, kao i da steknete iskustvo koje će vam pomoći u budućoj profesionalnoj karijeri.
Uvek imamo potrebe za novim mladim ljudima: fotografima, promoterima naših aktivnosti, tim liderima i koordinatorima za pojedine oblasti, blogerima, grafičkim i web dizajnerima, community menadžerima, marketing i PR liderima.

Aktivan rad u organizaciji omoguće vam da steknete nove veštine i neophodno iskustvo kroz učešće u:

- projektima sa ciljem promocije i razvoja omladinskog turizma Srbije

- kreiranju i realizaciji konferencija i seminara

- organizaciji tura Srbijom

- event management - kreiranju i organizaciji događaja

- upravljanju i administraciji internet sajtovima, portalima i android platformama organizacije Srbija za mlade

- marketing i PR aktivnostima

- radu sa ljudima i kreiranju novih ideja

- humanitarnom radu - organizovanje raznih humanitarnih akcija

Ukoliko studirate turizam, marketing, menadžment, geograjiju, IT, dizajn, umetnost, filološki i slično, možda je ovo pravo mesto gde treba da testirate vaša dosadašnja znanja i steknete nova.

Kratke biografije nam pošaljite na serbia4youth@gmail.com i očekujte naš poziv. Biće nam drago da se upoznamo i radimo zajedno.

Serbia4Youth Team
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio