Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

TORNIK | | SKI OPENING | BESPLATNA SKI OBUKA 20-22.12.2019. - DIN 9900

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

TORNIK | | SKI OPENING | BESPLATNA SKI OBUKA

DATUM: 20-22.12.2019.

PREVOZ + SMEŠTAJ + SKI OBUKA + SKI PASS + IGRE BEZ GRANICA – 9.900 DIN

Pozivamo vas na spektakularni ski opening na Toniku (Zlatibor) gde vas očekuju tri dana aktivnog skijanja, ski obuka za početnike, igre bez granica kakve još niste videli, ski selo i nasmejana ekipa!

Tornik ski opening

Prostrana visoravan prepuna borova koji pod sunčevim zracima dobijaju neverovatan zlatni sjaj svrstava Zlatibor u jednu od najlepših planina u Srbiji. Prestonica srpskog planinskog turizma, prepuna gostiju i tokom leta i tokom zime, nalazi se na prosečnoj nadmorskoj visini od 1.000 m, a okružuju je visovi Tornik (1.496 m), Čigota (1.422m) i niz nižih.

Izuzetne lepote, ova planina prepuna je prostranih proplanaka ispresecanih planinskim potocima kojim privlači turiste iz svih krajeva sveta. Zahvaljujući karakterističnoj klimi i vazdušnim strujanjima koja se mogu naći samo ovde, harmoničnom odnosu između pošumljenih predela bora, jele, smrče i prostranih livada prekrivenih živopisnim biljem, čistom vazduhu, čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni planinski turistički centar sa najdužom tradicijom u Srbiji.
Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova.
U ski centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi i u letnjem i u zimskom periodu godine i pruža neizmerno zadovoljstvo i uzbuđenje svima koji odluče da je isprobaju. Ski centar je opremljen i dečijim igralištem i karuselom.

PLAN I PROGRAM PUTA:

Petak 20.12.2019.
Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim časovima u 6.00h. Vožnja autoputem  i preko Čačka i Užica do Zlatibora, dolazak na Tornik oko 11h, priprema za ski obuku, podela ski pass-ova i skijanje.  Podela u grupe i jednočasovna besplatna ski obuka za početnike. Slobodno vreme za skijanje ili individualne časove opciono u dogovoru sa ski instruktorima uz obezbeđen popust za SZM članove (osnovna ili napredna obuka). U 16:30 transfer do smeštaja i slobodno vreme. U večernjim časovima druženje. Noćenje.

Subota 21.12.2019.
U 8:30 transfer do Tornika. Besplatna jednočasovna ski obuka za početnike 9:00-10:00. Slobodno vreme za skijanje ili individualne časove opciono u dogovoru sa ski instruktorima uz obezbeđen popust za SZM članove (osnovna ili napredna obuka). Igre bez granica i duženje u Srbija za mlade ski selu! Nakon završetka skijanja povratak u smeštaj, slobodno vreme. Noćenje.

Nedelja 22.12.2019.
U 8:30 odjava iz smeštaja i transfer do Tornika. Besplatna jednočasovna ski obuka za početnike 9:00-10:00. Slobodno vreme za skijanje ili individualne časove opciono u dogovoru sa ski instruktorima uz obezbeđen popust za SZM članove (osnovna ili napredna obuka). Igre bez granica i duženje u Srbija za mlade ski selu! U 17:00 povratak za Beograd. Dolazak u Beograd oko 22:00. Kraj programa.

CENA: 9900 DIN

U cenu uračunato:

-Autobuski prevoz po programu (autobus turističke klase, AC, audio)
-Dva noćenja u vili Gold na Zlatiboru u 1/3, 1/4 i 1/5 sobama/studijima
-Jednočasovna ski obuka za početnike svaki dan
-Ski pass 3 dana
-Igre bez granica
-Licencirani pratilac grupe
-Troškovi organizacije


U cenu nije uračunato:

-Ski časovi za početnike u grupama do maksimalno 5 osoba i napredna ski škola do maksimalno 2 osobe u grupi  50 % popust za SZM članove
-Ski renta 50% popust za SZM članove

- Doplata za dvokrevetnu sobu 1000 din po osobi za sve dane

NAPOMENE:

-Koristimo profesinalnu i novu ski opremu
-Dodatne ski časove za početnike i naprednu ski školu dogovarate direktno sa ski instruktorima
-Ski obuka se realizuje sa licenciranim ski instruktorima pod nadzorom trenera skijaške reprezentacije Srbije


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

SMEŠTAJ:

Gold vila Zlatibor, idealno mesto za smeštaj grupa smeštaj sportskih ekipa, osobe na proputovanju, učesnike seminara i kongresa, goste koji vole Zlatibor bilo leti ili zimi, goste kojima Zlatibor pruža mir, a vila udobnost i srdačnost. Smeštena je na 800 m od Kraljevog trga, smeštaj je organizovan u dvo, tro i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Vila Gold Zlatibor

Informacije i rezervacije:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio