Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | škola skijanja | 15-17/2/2020 - DIN 6990

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Naučite da skijate na planini koja očarava svakog posetioca!

Ako ne znate da skijate, a želite da naučite, onda je prava prilika baš ovde na prelepoj i živopisnoj planini Zlatar - na pravom mestu, na dobroj visini!

Bujna vegetacija (bor, jela, smrča, breza, livade, pašnjaci..) i prosečna nadmorska visina od 1200 do 1400 mnv čine vazduh na Zlataru izuzetno kvalitetnim, zbog čega ova planina uživa status vazdušne banje. Boravak u ovoj oazi čiste prirode obezbediće vam potpunu relaksaciju i opuštanje.


Ski staza „Briježđa“, nalazi se na 15 minuta hoda od naše vile. Duga je oko 1000 m i opslužuju je žičara četvorosed i ski lift. Polovina staze je plava, pogodna za početnike i nju opslužuje ski lift.PROGRAM:

Subota 15.02.2020. Polazak iz Beograda u 06:30 (polazak iz Novog Sada u 05:30***). Dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska i broj vodiča. Vožnja novim autoputem preko Čačka i Užica do Zlatara. Dolazak na Zlatar oko 11h. Smeštaj u sobe, kratak predah i priprema za ski školu. Od 13h ski časovi u grupama. Dogovor sa instruktorima za individualne časove za naredne dane. Slobodno vreme za druženje uveče. Noćenje.

Nedelja 16.02.2020. 8-9h doručak u vili. U 9.30 dolazak na stazu, celodnevno skijanje. Večerne druženje. Noćenje.

Ponedeljak 17.02.2020. 
8-9h doručak u vili. Odjava iz vile do 10h (jedna soba će ostati za presvlačenje). Celodnevno skijanje. U 17h polazak sa Zlatara, dolazak u Beograd oko 22h, dolazak u Novi Sad oko 23h.


***Na skijalištu postoji restoran u kojem možete naručiti hranu i piće, a u blizini smeštaja su restoran „Zlatarski biseri“ i restoran "Vila Jelena".


KOME JE NAMENjEN PROGRAM:

- skijašima početnicima i svima koji žele da nauče da skijaju

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode

Zlatar skola skijanja


CENA: 6.990 din.

U cenu uračunato:

- 2 noćenja sa doručkom u vili Zlatarka u 1/2, 1/3 sobama i 1/5 apartmanima
- prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (autobus/minibus, klimatizovan)
- ski čas u grupi prvi dan, osnovna obuka o skijanju
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina „Srbija za mlade“ 500 din*
- doplata za prevoz iz Novog Sada 1000 din.
- ski pas – cena ski pasa po danu je 1000 din.
- oprema za skijanje na stazi na Zlataru je oko 500 din. po danu (skije, pancerice i štapovi)**
- časovi skijanja – cena časa po osobi je 1500 din za individualan čas, a 900 din za čas u grupama 3-5 osoba.

-doplata za dvokrevetnu sobu 1000 din po osobi za sve dane

*Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

**Za ovaj program ski rental “Knez” je  obezbedio popust od 50%  za najam opreme. Članovi Srbije za mlade će moći da rentaju komplete skijaške opreme za samo 400 dinara. Obezbedjena je i mogućnost otkupa kompleta opreme po promotivnim cenama od 60 – 120 eura. Ukoliko se naši članovi odluče za kupovinu opreme, njena cena će se dodatno umanjiti za dane najma na Zlataru.

***Prevoz članova iz Novog Sada će se realizovati, ukoliko se za to prijavi dovoljan broj učesnika (min 15 članova)

NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

Smeštaj:

Vila Zlatarka

Smeštaj u potpuno renoviranoj vili ZLATARKA je na bazi prenoćišta sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje, dok sobe poseduju čajne kuhinje. U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje, kao i veća kuhinja. Vila je komplet renovirana i proširena 2019. godine. Za doručak se u vili poslužuju specijaliteti sa Zlatara poput heljdopite i raznih drugih pita.

Vila Zlatarka

Vila Duma

Vila Duma se nalazi u turističkom centru Zlatara i raspolaže sa 6-krevetnim i 4-krevetnim apartmanima, opremljenim kuhinjom. VIla ima podno grejanje.

 

 

Informacije i rezervacije za polazak iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.


 

 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio