Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Novi Sad 4 Youth city quest + wine experience - BESPLATNO PUTOVANJE ZA ČLANOVE

Nazad na predhodnu novost «

Omladinska prestonica Evrope titula koju je dobio Grad Novi Sad za 2019. godinu. Titulu nosi grad, ali ona pripada svim njegovim stanovnicima od 15te do 30te godine. A, OPENS – Omladniska Prestonica Evrope Novi Sad je Savez udruženja koji je tu da, zajedno sa svojim partnerima sprovodi program na osnovu kojih je Novi Sad nosilac laskave titule. OPENS2019 je u prošloj godini, konkursom izabrao 42 organizacije, koje sprovode 46 programskih aktivnosti iz aplikacije na osnovu koje je Novi Sad i postao Omladinska prestonica Evrope 2019. godine. Tim aktivnostima je samo tokom 2018. obuhvaćeno 75.000 mladih, dok će za tri godine biti uključeno preko pola miliona mladih iz cele Evrope.

novi sad za mlade

Kroz projekat „Novi Sad za mlade“  ćemo unaprediti ponudu omladinskog turizma Grada Novog Sada i brendirati ga kao omladinsku destinaciju pod sloganom „Novi Sad  - grad mladih“ i samim tim povećati broj mladih turista u Novom Sadu do 2020. godine. Jedan od najbitnijih ciljeva je umrežavanje subjekata turističke privrede koji u svojoj ponudi imaju sadržaje atraktivne mladima, ali i unapređenje kapaciteta udruženja mladih i udruženja za mlade koji se bave omladinskim turizmom, kao i njihovih članova/ica. Rezultat umreženosti i povećanosti kapaciteta će biti kreiran  paket turističkih proizvoda pod zajedničkim nazivom „Novi Sad za mlade“, nakon čega sledi i izrade specijaliovane mape za mlade i promotivnih materijala koji će biti distirbuirani ka ciljnoj grupi – mladima iz Evrope putem sajta ali kao i kroz digitalni marketing i na turističkim sajmovima i festivalima. Tokom 2019. ćemo obučiti i specijalne vodiče za ponude „Novi Sad za mlade“ i realizovati programe tokom cele 2019. i 2020. godine, uz konstantan rad na promociji i bredniranju Novog Sada kao grada mladih.

novi sad

PLAN I PROGRAM PUTA 30.11.2019:

09:00, polazak iz Beograda, dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za mesto polaska i broj vodiča!
10:30 dolazak u Novi Sad, doček od strane volontera i podela u timove
10:30-13:00h Novi Sad 4 Youth city quest tura (Cilj ove trke je da se upoznate sa Novim Sadom, znamenitim zgradama i građanima ovog grada.  Svaka lokacija sadrži jedno pitanje, svaki zadatak pruža zabavu. Vaš zadatak je da u što kraćem roku odgovorite na pitanja i ispunite zadatke na zadatim lokacijama.  Kao pomoć u snalaženju prostorom, možete koristiti mape koje ste dobili. Pobednička ekipa je ekipa sa najboljim vremenom i svim tačnim odgovorima). Nakon proglašenja pobednika slobodno vreme za ručak i individualnu šetnju centrom grada.

15:30, polazak za Sremske Karlovce i fakultativna poseta jednoj od vinarija
18:00 Polazak za Beograd
19:30 očekivani povratak za Beograd.


*** Broj mesta ograničen na prvih 50 prijava!

Informacije i rezervacije isključivo na mail: srbijazamlade@gmail.com. Prijava mora da sadrži: ime i prezime, kontakt telefon i broj članske kartice sa obnovljenom članarinom.


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za mesto polaska i broj vodiča!

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio