Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Zagajička brda - bajkoviti predeo Srbije 27/05/2018 - DIN 1500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Zagajička brda - bajkoviti predeo Srbije

- Lakša pešačka tura
- Dužina staze je oko 15 km
- Visinska razlika oko 200m
- Kondiciona težina 2/10

Zagajička (Zagajska) brda predstavljaju bajkoviti predeo na severoistočnom obodu Deliblatske peščare. Loptasti bregovi dopadljivog izgleda su drevne peščane dine, delom šumovite a delom prekrivene stepskom vegetacijom, jedinstveni relikt pra-pejzaža Panonske nizije pre nego što su je progutale oranice.


►►► Nestvarna mesta blog

PLAN I PROGRAM PUTA

►7h
Polazak iz Beograda i vožnja preko Pančeva i Kovina do sela Grebenac na obodu Deliblatske peščare. Ima oko 2 sata vožnje do početne tačke akcije.
Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za mesto polaska i broj vodiča!

►oko 9h
Polazak na pešačenje ka Zagajičkim brdima.
Nakon izlaska na greben otvaraju se vidici na stepske doline između brda i lepom kružnom stazom trek vodi do najviše tačke gde se nalazi i spomenik. Nakon spomenika lagano se spušta između brda i kružnim putem se vraćamo prema startu. Dužina staze je oko 15 km, bez većih strmih uspona i velike visinske razlike. Staza se prelazi za nekih 5 sati hoda.

► 15:00 - 17:30.
U međuvremenu OPCIONO, odlazak na ručak u neki od poznatih ribljih restorana u Staroj Palanci, kojih ima dosta u ovom selu.

► 17:30 - 19:30
Krstarenje jednim od najleših i najširih delova Dunava u Srbiji: Obilazak Ramske tvrđave, Karavan Saraja, Ade Čibuklije, ušća reke Karaša i Nere u Dunav, ušća kanala Dunav-Tisa-Dunav, Labudovog okna.
Za zo vreme oni koji ne žele da krstare mogu da ostanu u nekom od restorana u Staroj Palanci i sačekaju da se vrati grupa sa krstarenja nazad.

► 19:30 
Polazak za Beograd

►Oko 21:00
Dolazak u Beograd

zagajicka brda

Cena: 1500 RSD

U cenu uračunato:
- Prevoz
- Usluge planinarskih vodiča
- Troškovi organizacije programa

U cenu nije uračunato:
- Individualni troškovi članova
- Redovna godišnja članarina "Srbija za mlade" od 500 RSD
- Hrana
- Krstarenje brodićem (ako bude manja grupa) ili trajektom (ako bude veća grupa) - 400 RSD

Napomena: Zbog restauracije nije moguć ulazak unutar zidina tvrđave, nego samo sa spoljanšnje strane.

Oprema:
Planinarske cipele ili patike sa jačim đonom, rezervne majice, kabanica (u rezervi za slučaj kiše), naočare za sunce, kačket, krema za sunčanje, minimum 2l vode, hrana za ceo dan do ručka/večere. Po želji poneti slatkiše, grickalice, voće.

U slučaju vremenskih nepogoda, tura se odlaže.

Informacije i rezervacije na:
Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za mesto polaska i broj vodiča!

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 35. Za krstarenje po ceni od 400 RSD je potrebno 50 učesnika, a za manju grupu od 35 - 50 je cena 500 RSD. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio