Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest u Somboru 7.12.2019. - DIN 1500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

„Ravangrad Wine Fest“ svake godine okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Ove godine se očekuje oko 100 izlagača iz zemlje i okruženja (proizvođača vina, rakije, hrane, ugostiteljskih objekata sa svojom gastronomskom ponudom i regionalnih turističkih organizacija). Tokom trajanja manifestacije, festival poseti oko 2000 posetilaca.Ravangrad Wine Fest kao jedinstvena manifestacije ove vrste na području Zapadno-bačkog okruga, obogaćuje turističku ponudu grada i regije.
Pozivamo Vas da svojim učešćem obogatite X ’’Ravangrad Wine Fest’’ i kao posetilac uživate u degustaciji dobrog vina i hrane uz prateći muzički program, promocije, prezentacije i stručna predavanja.

Sombor, grad bogate kulturne baštine, čuvar stare tradicije i negovatelj raskošne istorije u kojem su mnogi umetnici i poetičari našli svoj nadaleko poznat ravničarski mir u kome su stvarali svoja najistaknutija dela.
Ne treba zaboraviti ni stari fijaker koji i danas bledo luta ulicama grada održavajući tradiciju prošlog vremena.

PLAN I PROGRAM PUTA
►08:00
Polazak iz Beograda i vožnja auto-putem Beograd - Subotica. Ima oko 2 i po sata vožnje do početne tačke.

►oko 10:30
Očekivani dolazak u Sombor.

► 11:00
Obilazak i razgledanje najveće slike u Srbiji - impresivne slike "Bitka kod Sente"(1*).

► 11:30
Pešačka tura i obilazak najlepših gradskih atrakcija u centru Sombora: Zgrade županije, gradske kuće ...

► 13:00
Odlazak na festival. Degustacija vina i tradicionalnih specijaliteta.

► Slobodno vreme za šetnju Somborom i druženje

►Kasno popodne - predveče, povratak kući.

Zanimljivo:

1* → Slika "Bitka kod Sente", mađarskog umetnika nemačkog porekla Ferenca Ajzenhuta, najveće je ulje na platnu ne samo u Srbiji, već i na prostoru bivše Jugoslavije. Računajući i pozlaćeni ram, koji je takođe umetničko delo, ova slika, dimenzija 7x4 metara, zauzima površinu od 40 kvadrata! Izložena je u zgradi somborske Skupštine opštine, koju Somborci i danas nazivaju Županija, a za 110 godina, koliko se tamo nalazi, nijednom nije restaurirana. Pravo je čudo kako je slika prenešena i uneta unutra.

Hit Cena: 1500 RSD

U cenu uračunato:
- Usluga prevoza,
- Ulaznice za Ravangrad Wine Fest (dobijate: katalog, čašu i možete degustirati sve vrste vina i hrane) 
- Usluge vodiča
- Troškovi organizacije programa

U cenu nije uračunato:
- Individualni troškovi članova
- Redovna godišnja članarina "Srbija za mlade" od 500 rsd


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 

 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio