Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Zlatibor - Sirogojno | Bajkoviti doček Nove godine 2018 4 dana / 3 noći PUN PANSION - DIN 11800

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Zlatibor – Sirogojno

BAJKOVITI DOČEK NOVE  2018. GODINE | 4 dana / 3 noći - PUN PANSION

Datum: 30.12.2017 - 2.1.2018.

Dočekajte Novu godinu u bajkovitim objektima starih vremena muzeja “Staro selo” u Sirogojnu  u prelepoj prirodi koja budi maštu! Ovaj jedini muzej na otvorenom u Srbiji  i etno kompleks je posetilo i boravilo u njemu mnoštvo turista iz celog sveta, diveći se graditeljkim umećima starog srpskog sela 19. veka.


Ušuškane u živopisnim krajolicima Zlatibora, okružene prirodom koja je očuvala lepotu i veličanstvenost, nalaze se autentične kućice  iz 19. veka koje danas predstavljaju svojevrsnu turističku atrakciju i važan spomenik kulture, duhovnosti i tradicije srpskog seoskog života.

Zajedno sa šumarcima i predivnim pogledom na okolne planine i vrhove Zlatibora prekrivene snegom ovaj muzej na otvorenom će se urezati u  vaše  srce  i  ponećete  predivne uspomene sa sobom. Daleko od gradske buke, obaveza i stresa uživaćete  u pravim tradicionalnim specijalitima zlatiborskog kraja u krčmi etno komleksu i muzeja “Staro Selo” u bajkovitom kraju koji će vas svojom lepotom vući ka sebi svaki put kada budete u prolazu.

 
PROGRAM:


Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatibora i Sirogojna. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Večera. Slobodno vreme. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Doručak, poslednji dan u 2017. Slobodno vreme za šetnju i obilazak centra Sigojna i Crkve Sv. Petra i Pavla iz 18. veka. Fakultativni obilazak Stopića pećine i Gostiljskih vodopada.  U večernjim časovima ko želi može poći na organizovan Doček Nove  2018. godine na Kraljevom trgu na Zlatiboru  uz nastupe muzičkih grupa. Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. Nakon doručka u Novoj 2018. godini organzujemo fakulatativni izlet do  Drvengrada i Višegrada. Večera i repriza Nove godine u krčmi etno sela ili na Kraljevom  trgu na Zlatiboru (opciono). Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Nakon doručka odjava iz smeštaja i obilazak centra Zlatibora (šetnja oko jezera, poseta pijaci sa tradicionalnim proizvodima i paza za kafu/ručak). Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa


KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima
- porodicama
- manjim grupama
- pojedincima

CENA:  99€ (11 800 rsd)

U cenu uračunato:

-prevoz autobusom/minibusom (klima, audio)
-tri noćenja u konacima  etno sela
-3 puna pansiona u krčmi muzeja “Staro selo”
-obilazak Zlatibora i pijace tradicionalnih zlatiborskih proizvoda poslednji dan
-troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

-fakulatativni izlet do Drvengrada i Višegrada - 1600 rsd
-obilazak Stopića pećine i Gostiljskih vodopada 700 rsd (ulaznice i transferi, minimum 6 osoba)
-odlazak na Zlatibor na doček Nove 2018  - 600 rsd (povratni transfer, minimum 6 osoba)
-redovna godišnja članarina SZM 500 rsd
-individualni troškovi putnika

*Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 1500 rsd

SMESTAJ:

1.KONACI

Sedam autentičnih zlatiborskih brvnara, čiji su enterijeri prilagođeni potrebama boravka savremenog čoveka, nalaze se u neposrednoj blizini Krčme. Konaci su različitog kapaciteta, od dvokrevetnih do petokrevetnih sa etažnim grejanjem i kaminima. Svaki konak ima svoje kupatilo.

Konak 38 je namenje za 2 osobe i ima 2 odvojena kreveta, kupatilo i čajnu kuhinju.

Konak 40 je namenjen za 2 osobe i ima  francuski ležaj i kupatilo.

Konaci 39, 43 i 44 su namenjeni za 5 osoba i imaju: dnevnu sobu sa kaminom, kupatilo, čajna kuhinju i 3 sobe.

Konak 41 je iz 3 dela i namenje je za 5 osoba i ima: kuhinju, kupatilo, prolaznu dvokrevetnu sobu, a na spratu jednokrevetnu i dvokrevetnu u otvorenom prostoru.

2.SOBE

U objektu “Obrazovna radionica”  se nalazi  9  jednokrevetnih i dvokrevetnih soba namenjenih za pojedince i parove. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Sobe 1,2,6,8,9 u “Obrazovnoj radionici” su jednokrevetne sa kupatilom.

Sobe 3,4,5,7  u "Obrazovnoj radionici”  su  dvokrevetne sa kupatilom.


Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje.
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio