Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | NOVA GODINA 2018 | 4 dana/3 noći - DIN 7800

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

ZLATAR | NOVA GODINA | 4 dana / 3 noći

30.12.2017. - 2.1.2018.

Provedite Novu godinu na Zlataru, na pravom mestu na dobroj visini, među borovima i zimskim pejzažima kao iz bajke...

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate u pravoj oazi  prirode i beskrajnih zvezdanih svodova, onda je ovo pravi izbor za vas. Naravno, provod neće izostati jer smo pripremili tri žurke/druženja, a imaćete priliku da se oprobate i u skijanju Briježđom kao i da testirate vaš avanturistički duh u adrenalin parku.


PROGRAM:

Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima (okupljanje u 9:30, parking kod Sava centra). Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara. Smeštaj i slobodno vreme za odmor. Žurka dobrodošlice i druženje u restoranu Elit. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Poslednji dan u 2017. organzujemo igre bez granica i sportske igre (navlačenje konopca, zlatarski maraton, trčanje u džakovima...). Doček Nove 2018. godine u restoranu  vile Elit (različiti muzički žanrovi). Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. U novoj 2018. godini nastavljamo sa igrama i pesmom, druženjem na ski stazi Briježđa. Fakultativni obilazak Uvca (pešačenje 2-4h, ukoliko vremenske prilike dozvole). Slobodno vreme i pripreme za oproštajnu žurku i druženje na Zlataru. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Nakon doručka odjava iz smeštaja i fakultativni obilazak manastira Mileševa. Polazak za Beograd u koji se stiže uveče. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode

- skijašima početnicima

CENA:  65 e (7.800 rsd)

U cenu uračunato:

- tri noćenja u vilama Botić, Zečević i Šaponjić u 1/2 i  1/3 sobama (dve sobe dele kupatilo)
- autobuski prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (klimatizovan)
- tri žurke u restoranu vile Elit
- igre bez granica
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova
- doplata za smeštaj u vili Zlatarka i vili Elit 1000 rsd po osobi (u 1/2, 1/3 i 1/5 sobama, svaka soba ima svoje kupatilo)
- fakultativni izlet na Uvac (pešačka tura oko 2-4h) u slučaju povoljnih vremenskih uslova 1000 rsd (prevoz i vodič, ulaznica za rezervat), izlet u manastir Mileševa 600 rsd


POGLEDAJTE CENOVNIK HRANE I PIĆA OVDE

SMEŠTAJ:

Vila Botić

Nalazi se na oko 1,5 km od ski staze Briježđa, u borovoj šumi. Poseduje tri dvokrevetne i jednu trokrevetnu sobu koje dele dva kupatila.


Vila Zečević

Nalazi se na oko 2 km od ski staze Briježđa i poseduje 5 dvokrevetnih soba koje dele dva kupatila.


Vila Zlatarka

Smeštaj u objektu vila ZLATARKA je na bazi prenoćišta u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje.


Vila Elit

Vila Elit je locirana u okviru turističkog naselja iznad Nove Varoši od koje je udaljena oko 2,5 kilometara. Objekat se nalazi na 1200 metara nadmorske visine. Smeštajni kapacitet vile je 20 ležajeva raspoređenih u 8 soba kategorisanih sa četiri zvezdice. U blizini vile su tri skijaške staze i mnogobrojni sportski tereni, kao i trim staza i staze za šetnju.


Šaponjić

Kuća se nalazi nedaleko od vile Elit, poseduje dva francuska ležaja u dve prostorije, kuhinju, grejanje je na električni radijator i peć na drva.


PRIJAVE:

Tel: 0113670937
Mob: 0611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-kablarska klisura se nalazi u centralnom delu Srbije, u okviru Zapadnog Pomoravlja, a razdvaja visoku Šumadiju, na severu, od Dragačeva i Starovlaško-raške visije na jugu. Spada u ona područja Srbije koja svojim prirodnim vrednostima i spomenički

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio