Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

TARA | NOVA GODINA 2018 | 4 dana / 3 noći - DIN 7200

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

TARA | NOVA GODINA 2018 | 4 dana/3 noći

30.12.2017 - 2.1.2018.

Provedite Novu godinu na kraljici planina – Tari, na Mitrovcu u srcu Nacionalnog parka. Očekuju vas nestvarna buđenja, zvezdane noći, priroda kao iz bajke, dobri domaćini, staze za šetnju, kao i ski staza za početnike. Za Mitrovac smo vezani još od napšeg samog nastanka, pa Taru uvek posebno preporučujemo.  Ako želite da doživite i zimski pogled sa Banjske stene, ovo je možda prava prilika za to.


PROGRAM:

Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 9:45h. Vožnja preko Valjeva i Bajine Bašte do Mitrovca. Smeštaj u apartmanima. Slobodno vreme za odmor. Druženje uz muziku restoranu “Vinska kuća” na Mitrovcu. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Poslednji dan u 2017. ispraćamo sa pešačkom turom i pogledom sa Banjske stene, ovaj put u zimskoj varijanti. Slobodno vreme. Doček Nove godine prvo uz harmoniku i staogradske pesme do ponoći, a posle nastavljamo uz nešto življe po želji učesnika. Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. U Novoj 2018. godini nastavljamo sa šetnjama i igrama na snegu. Opcioni izlet  do  Drvengrada i Višegrada. Slobodno vreme. Druženje uz muziku u restoranu “Vinska kuća” na Mitrovcu. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Nakon odjave iz smeštaja obliazak vodopada Vrelo i odlazak do manastira Rače, nakon čega sledi nastavak puta ka Beogradu.
Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima
- ljubiteljima prirode
- ekipama

CENA:  60 e (7200 rsd)

U cenu uračunato:
-  tri noćenja u višekrevetnim apartmanima: vile Danilo II, etno apartmanima “Šareni konj” i Šumskoj kući
-  autobuski prevoz Beograd - Mitrovac - Beograd (klimatizovan)
-  pešačka tura do vidikovca Banjska stena (ako dozvole vremenski uslovi)
-  obilazak manstira Rače i vodopada Vrelo
-  organizovan novogodišnji program
-  troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

-  hrana i piće
-  doplata za smeštaj u dvokrevetnim sobama u Šumskoj kući i dvokrevetnim sobama restorana “Vinska kuća” 1800 rsd po osobi
-  redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova
-  opcioni izlet do Drvengrada i Višegrada 1600 rsd (transfer, ulaznice, vođenje)SMEŠTAJ:

1.Etno Apartmani Šareni konj 

U ovim apartmanima moćitete da isprobate metod novih veština protiv stresa uz malu školu jahanje, sankanje, šetnju , druženje, harmoniku; a imamo jedno iznenađenje!

Etno kuća je izgradjena je od borovog i jelovog drveta pokrivena drvenim krovom – šindrom.

Etno kuća se nalazi u prelepom prirodnom ambijentu.
U sklopu etno kuće "Šareni konj" postoji ergela konja sa štalom i ograđenim prostorom za jahanje. Možete iznajmljivati konje, skijati se i sankati na sopstvenoj  padini dužine oko 300m potpuno bezbedno, van puta. Sve ovo možete posmatrati sa velike terase etno kuće i uživati u pogledu na cvetne livade, snežne padine i šume u predelu kao iz bajke.
Raspolaže sa 5 apartmana: Igorov, Harmonika, Klavir, Violina, Truba i Vojin apartman.

U aprtmanima “Šareni konj” možete naručiti tradicionalne specijatite po jako povoljnim cenama.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE

2. Vila "Danilo II"
Vila raspolaže dnevnim boravkom, komplet opremljenom kuhinjom i kupatilom u prizemlju. Na spratu su dve sobe i galerija. Grejanje je na struju na spratu, a u prizemlju peć na loženje. Može da se smesti 6 osoba.3. Šumska kuća - NP Tara
Šumska kuća se nalazi u centru Mitrovca, preko puta turističkog info-centra.
Smeštaj je u 2 dvokrevtne, trokevetnoj i četvorokrevetnoj sobi. Sobe imaju svoje kupatilo i centralno grejanje. Građena je u tipično planinskom stilu.


4. Apartmani restorana “Vinska kuća”
Nalaze se u centru Mitrovca u istoj zgradi gde je restoran. Obajekat je renoviran, ima centralno grejanje i 6 dvokrevetnih soba. 2 sobe dele jedno kupatilo.

ISHRANA:

U restoranu „Vinska kuća“ možete jesti, a možete naručiti i pansionske obroke.

Svi oni koji su smešteni u etno apartmanima “Šareni konj” mogu naručiti etno specijalitete ovog kraja.

Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio