Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | škola skijanja | 14-17/2/2019 - DIN 6500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

Naučite da skijate na planini koja očarava svakog posetioca!

Ako ne znate da skijate, a želite da naučite, onda je prava prilika baš ovde na prelepoj i živopisnoj planini Zlatar - na pravom mestu, na dobroj visini!

Bujna vegetacija (bor, jela, smrča, breza, livade, pašnjaci..) i prosečna nadmorska visina od 1200 do 1400 mnv čine vazduh na Zlataru izuzetno kvalitetnim, zbog čega ova planina uživa status vazdušne banje. Boravak u ovoj oazi čiste prirode obezbediće vam potpunu relaksaciju i opuštanje.Ski staza „Briježđa“, nalazi se na 10-15 minuta hoda od naše vile. Duga je oko 1000 m i opslužuju je žičara četvorosed i ski lift. Polovina staze je plava i pogodna za početnike.


PROGRAM:

Četvrtak 14.02.2018. Polazak iz Beograda u 17.30h. Polazak iz Novog Sada u 16.00. Dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska i broj vodiča. Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara. Dolazak na Zlatar oko 23:30h. Smeštaj u sobe. Noćenje.


Petak 15.02.2019. U 9.30 dolazak na stazu, uzimanje opreme. Celodnevno skijanje uz mogućnost fakulatativnog uzimnja časova od profesionalnih ski instruktora - škola skijanja. Časovi za ski školu će biti određeni 3 u termina tokom dana na svaka 2 sata. Večerne druženje. Noćenje.

Subota 16.02.2019.  U 9.30h dolazak na stazu i uzimanje opreme. Celodnevno skijanje uz mogućnost fakulatativnog uzimnja časova od profesionalnih ski instruktora - škola skijanja. 
Časovi za ski školu će biti određeni svaki u terminima tokom dana na svaka 2 sata. Večernje druženje. Noćenje.


Nedelja 17.02.2019. 
Pakovanje stvari i priprema za polazak posle podne. Sve stvari moraju da budu spakovane. U 10h dolazak na stazu i uzimanje opreme. Nastavljamo sa skijanjem kao i prethodni dan. Celodnevno skijanje. Za one koji ne žele ovaj dan da skijaju spremili smo pešačku turu 9-15h do najvišeg vrha Zlatara – Velika krševa (1627 mnv) sa kojeg se u sunčanim danima pruža pogled na Durmitor, Prokletije, Sinjajevinu, Jadovnik... Tokom pešačenja ćemo obići i manstir Sv. Kozme i Damjana, metoha manastira Mileševa, koji se nalazi u  živopisnom delu Zlatara i okružen je gustim četinarskim šumama. Ukupna dužina pašečenja je oko 14km, staza nije teška. **Pešačka tura će se realizovati ukoliko dozvole vremenski uslovi, ukoliko ne bude mnogo dubok sneg na mestu gde je staza i ukoliko bude dovoljan broj zainteresovan za ovu aktivnost. Povratak za Beograd/Novi Sad u 16h, dolazak u Beograd oko 22.00h, a oko 23.15 u Novi Sad.
Kraj programa.


***Na skijalištu postoji restoran u kojem možete naručiti hranu i piće, a u blizini smeštaja su restoran „Elit“ i restoran „Zlatarski biseri“, kao i restoran "Vila Jelena".

KOME JE NAMENjEN PROGRAM:

- skijašima početnicima i svima koji žele da nauče da skijaju

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode


CENA: 6.500 din.

U cenu uračunato:

- 3 noćenja u vili Zlatarka u 1/2, 1/3 sobama i 1/5 apartmanima
- prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (autobus/minibus, klimatizovan)
- pešačka tura do vrha Zlatara *u slučaju povoljnih vremenskih uslova
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina „Srbija za mlade“ 500 din. i individualni troškovi članova
- doplata za prevoz iz Novog Sada - 1000 din.
- ski pas – cena ski pasa po danu je 1000 din.
- oprema za skijanje na stazi na Zlataru 500 din. po danu (skije, pancerice i štapovi)
- časovi skijanja – cena časa po osobi je 900 din.

**Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.
*** Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

*NAŠA JE PREPORUKA DA IZNAJMITE OPREMU ZA SKIJANJE U BEOGRADU ILI NOVOM SADU.
**Prevoz iz Novog Sada će se realizovati, ukoliko se za to prijavi dovoljan broj učesnika.

Smeštaj:

Vila Zlatarka
Smeštaj u objektu vila ZLATARKA u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni zasebnim kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje. Od ski staze je udaljena oko 15 minuta peške.Informacije i rezervacije za polazak iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada klikni:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.

Obavezno pogledajte Tanjug-ov promo video Zlatara.

Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio