Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

SIROGOJNO | NOVA GODINA 2020 | polupansion 4 dana / 3 noći Polazak NS - DIN 12400

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

BAJKOVITI DOČEK NOVE  2020. GODINE | 4 dana / 3 noći - POLUPANSION

Datum: 30.12.2019 - 2.1.2020.

Dočekajte Novu godinu u bajkovitim objektima starih vremena muzeja “Staro selo” u Sirogojnu  u prelepoj prirodi koja budi maštu! Ovaj jedini muzej na otvorenom u Srbiji  i etno kompleks je posetilo i boravilo u njemu mnoštvo turista iz celog sveta, diveći se graditeljkim umećima starog srpskog sela 19. veka.


Ušuškane u živopisnim krajolicima Zlatibora, okružene prirodom koja je očuvala lepotu i veličanstvenost, nalaze se autentične kućice  iz 19. veka koje danas predstavljaju svojevrsnu turističku atrakciju i važan spomenik kulture, duhovnosti i tradicije srpskog seoskog života.

Zajedno sa šumarcima i predivnim pogledom na okolne planine i vrhove Zlatibora prekrivene snegom ovaj muzej na otvorenom će se urezati u  vaše  srce  i  ponećete  predivne uspomene sa sobom. Daleko od gradske buke, obaveza i stresa uživaćete  u pravim tradicionalnim specijalitima zlatiborskog kraja u krčmi etno komleksu i muzeja “Staro Selo” u bajkovitom kraju koji će vas svojom lepotom vući ka sebi svaki put kada budete u prolazu.

 
PROGRAM:


30.12.2019. Polazak iz Novog Sada u 7.45h (dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska) . Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatibora i Sirogojna, uz usputne pauze. Smeštaj i obilazak muzejske postavke, slobodno vreme za odmor. Večera. Noćenje.

31.12.2019. Doručak, poslednji dan u 2019. koristimo za šetnju i obilazak centra Sirogojna, i Crkve Sv. Petra i Pavla iz 18. veka, muzeja pletilja. Fakultativni obilazak Stopića pećine i Gostiljskih vodopada.  U večernjim časovima večera, slobodno vreme za individualan doček Nove godine ili druženje u krčmi. Noćenje.

1.1.2020. Nakon doručka u Novoj 2020. godini organzujemo fakultativni izlet do  Drvengrada i Višegrada. Večera, slobodno vreme uveče i druženje u Krčmi ili nekom od restorana u Sirogojnu. Noćenje.

2.1.2020. Nakon doručka odjava iz smeštaja i slobodno vreme do popodnevnog polaska do centra Zlatibora (šetnja oko jezera, poseta pijaci sa tradicionalnim proizvodima i pauza za kafu/ručak). Polazak za Novi Sad u kasnijim popodnevnim časovima. Dolazak u Novi Sad u večernjim časovima. Kraj programa.


KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima
- porodicama
- manjim grupama
- pojedincima

CENA:  105€ 

U cenu uračunato:

-prevoz autobusom/minibusom (klima, audio)
-tri noćenja u konacima  etno sela uz obilazak muzejske postavke
-3 polupansiona u krčmi muzeja “Staro selo” (doručak i večera)
-obilazak Zlatibora i pijace tradicionalnih zlatiborskih proizvoda poslednji dan
-troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

-fakulatativni izlet do Drvengrada i Višegrada - 1600 RSD - PRIJAVE NA POLASKU
-fakultativni obilazak Stopića pećine i Gostiljskih vodopada 900 RSD (ulaznice i transferi, minimum 10 osoba) - PRIJAVE NA POLASKU
-redovna godišnja članarina SZM 500 RSD
-individualni troškovi putnika

*Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 1300 RSD

**Fakulativni izleti će se realizovati ukoliko se prijavi dovoljan broj učesnika.

***Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.

****Članarina udruženja je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

SMEŠTAJ:

1.KONACI

Sedam autentičnih zlatiborskih brvnara, čiji su enterijeri prilagođeni potrebama boravka savremenog čoveka, nalaze se u neposrednoj blizini Krčme. Konaci su različitog kapaciteta, od dvokrevetnih do petokrevetnih sa etažnim grejanjem i kaminima. Svaki konak ima svoje kupatilo.

Konak 38 je namenjen za 2 osobe i ima 2 odvojena kreveta, kupatilo i čajnu kuhinju.

Konak 40 je namenjen za 2 osobe i ima  francuski ležaj i kupatilo.

Konaci 39, 43 i 44 su namenjeni za 5 osoba i imaju: dnevnu sobu sa kaminom, kupatilo, čajna kuhinju i 3 sobe.

Konak 41 je iz 3 dela i namenjen je za 5 osoba i ima: kuhinju, kupatilo, prolaznu dvokrevetnu sobu, a na spratu jednokrevetnu i dvokrevetnu u otvorenom prostoru.

2.SOBE

U objektu “Obrazovna radionica”  se nalazi  9  jednokrevetnih i dvokrevetnih soba namenjenih za pojedince i parove. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Sobe 1,2,6,8,9 u “Obrazovnoj radionici” su jednokrevetne sa kupatilom.

Sobe 3,4,5,7  u "Obrazovnoj radionici”  su  dvokrevetne sa kupatilom.


Informacije i rezervacije:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih. 
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio