Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

OSMOMARTOVSKI SKI VIKEND TORNIK 6-8.3.2020. PROMO - DIN 9900

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

PREVOZ + SMEŠTAJ + DVODNEVNI SKI PASS + 2 APRES SKI ŽURKE + 2 NOĆNA SANKANJA + ŠKOLA SKIJANJA + IGRE NA SNEGU + BROJNE NAGRADE

PROMO CENA:

9.900 RSD sa dvodnevnim ski pasom

6.500 RSD bez ski pasa


Pozivamo vas na SKI VIKEND TORNIK  - osmomartovski vikend aktivnog skijanja, ski obuke, noćnog sanjakanja, igara  bez granica i nezaboravnih Serbia4Youth žurki u prelepom ambijentu Avantura parka!

Od ove sezone otvorena je i nova plava staza "Stankova ravan" u dužini oko 2 km prilagođena i ne tako iskusnim skijašima i idealna za ski obuku.

Ovaj program uključuje i dve apres ski žurke i to u verovatno najlepše pozicioniranom restoranu na Zlatiboru, smeštenog u Avantura parku sa pogledom na kompletno naselje. U ovom nestvarnom ambijentu među borovima organizovaćemo žurke koje će imati dodatni sadržaj- sankanje na noćnoj stazi  Avantura parka.

Tim Serbia4Youth se potrudio da ovaj program zaista bude dinamičan pa je u oba skijaška dana na samoj stazi obezbedjen program zanimljivih igara sa brojnim nagradama popularno nazvan “Igre bez granica”.

snow fest tornik

Prostrana visoravan prepuna borova koji pod sunčevim zracima dobijaju neverovatan zlatni sjaj svrstava Zlatibor u jednu od najlepših planina u Srbiji. Prestonica srpskog planinskog turizma, prepuna gostiju i tokom leta i tokom zime, nalazi se na prosečnoj nadmorskoj visini od 1.000 m, a okružuju je visovi Tornik (1.496 m), Čigota (1.422m) i niz nižih.

Ski centar „Tornik" nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 - 1.490m, 9 km od turističkog centra Zlatibor. Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Ski centar Tornik opremljen je sa šestosednom žičarom, kapaciteta 3.000 skijaša na sat, dva ski lifta tipa ”sidro”, ukupnog kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova. U ski centru Tornik nalazi se i posebna vrsta instalacije tzv. „tjubing“, koja, kao i sama žičara, može da se koristi i u letnjem i u zimskom periodu godine i pruža neizmerno zadovoljstvo i uzbuđenje svima koji odluče da je isprobaju. Ski centar je opremljen i dečijim igralištem i karuselom.

Ski centar Tornik

PLAN I PROGRAM PUTA:

Petak 6.3.2020.
Polazak iz Beograda u 17.00h. Vožnja autoputem  preko Čačka pa dalje preko Užica do Zlatibora, dolazak u smeštaj oko 21h, kratak predah i odlazak na noćno sankanje u avantura parku u centru Zlatibora i druženje u Avantura kafeu. Noćenje.

Subota 7.3.2020.
U 8:30 transfer do Tornika. Besplatna jednočasovna ski obuka za dame i 50% popust za momke 9:00-10:00. Slobodno vreme za skijanje ili individualne časove opciono u dogovoru sa ski instruktorima uz obezbeđen popust za SZM članove (osnovna ili napredna obuka). Igre bez granica. Nakon završetka skijanja povratak u smeštaj, slobodno vreme za odmor. Noćno sankanje i žurka u Avantura kafeu. Noćenje.

Nedelja 8.3.2020.
U 9h odjava iz smeštaja i transfer do Tornika. Besplatna jednočasovna ski obuka za dame i 50% za momke. Slobodno vreme za skijanje ili individualne časove opciono u dogovoru sa ski instruktorima uz obezbeđen popust za SZM članove (osnovna ili napredna obuka). U 17:00 povratak za Beograd. Dolazak u Beograd oko 22:00. Kraj programa.

CENA: 9900 DIN

U cenu uračunato:

-Autobuski prevoz po programu (autobus/minibus turističke klase, AC, audio)
-Dva noćenja u vili Gold na Zlatiboru u 1/3, 1/4 i 1/5 sobama/studijima
-Ski pass 2 dana
-Igre bez granica
-Noćno sankanja dve večeri
-Apres ski žurke
-Licencirani pratilac grupe
-Troškovi organizacije

* U cenu je uključena i jednočasovna ski obuka za dame oba dana dok momci imaju 50% popust

U cenu nije uračunato:

-Redovna godišnja članarina Srbija za mlade 500 rsd
-Dodatni ski časovi za početnike u grupama do maksimalno 5 osoba i napredna ski škola do maksimalno 2 osobe u grupi  50 % popust za SZM članove
-Ski renta 50% popust za SZM članove (750 din, uključuje skije, pancerice i štapove)

- Doplata za dvokrevetnu sobu 1500 din po osobi za sve dane

**Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 1000 din po osobi

CENA BEZ DVODNEVNOG SKI PASA: 6500 rsd

NAPOMENE:

-Koristimo najbolju novu ski opremu rentala SNOW SPORTS www.snowsportsacademy.eu koja je u rentalu od prošle sezone
-Dodatne ski časove za početnike i naprednu ski školu dogovarate direktno sa ski instruktorima sa popustima za naše članove
-Ski obuka se realizuje sa licenciranim ski instruktorima pod nadzorom trenera skijaške reprezentacije Srbije.


NAČIN PLAĆANJA: Preko tekućeg računa po izdatim instrukcijama organizacije, 50% prilikom rezervacije, ostatak do 5 dana pred put.

SMEŠTAJ:

Gold vila Zlatibor, idealno mesto za smeštaj grupa smeštaj sportskih ekipa, osobe na proputovanju, učesnike seminara i kongresa, goste koji vole Zlatibor bilo leti ili zimi, goste kojima Zlatibor pruža mir, a vila udobnost i srdačnost. Smeštena je na 800 m od Kraljevog trga, smeštaj je organizovan u dvo, tro i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Vila Gold Zlatibor

Informacije i rezervacije:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Belocrkvanska jezera
Belocrkvanska jezera
Bela Crkva se nalazi u Južnom Banatu, sto kilometara istočno od Beograda. Uz sam grad smeštena su i Belocrkvanska jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...koja predstavljaju jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini.

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio