Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

GOČ | NOVA GODINA 2018 | 4 dana / 3 noći - DIN 5500

Nazad na prethodnu ponudu «

Vrsta prevoza: Autobus
Način plaćanja: Unapred

Opis programa

GOČ | NOVA GODINA 2018 | 4 dana / 3 noći

30.12.2017.-2.1.2018.

Provedite Novu godinu na planinskom masivu Goča koji  se prostire između reka Ibra i Zapadne Morave, 30 km jugoistočno od Kraljeva i 202 km od Beograda. Njegova nadmorska visina kreće se između 300 i 1,154 metara. Na istočnoj strani pokriven je bogatim i lepim šumama, a prema severu ovaj masiv je povezan sa planinom Stolovi, dok se prema jugu se naslanja na masiv Kopaonika. Goč pripada dvema opštinama – Kraljevu i Vrnjačkoj Banji. Planinski masiv Goča zastupljen je na teritoriji opštine Kraljevo delovima sliva Gvozdačke reke i reke Sokolje. Klima na Goču je umereno kontinentalna. Temperatura zimi ide do -15C, leti desetak stepeni svežije nego u Kraljevu. Snežni pokrivač prosečno oko 50 cm, ali nekad i preko 1 m. Vrhovi Goča su: Krnja jela 1,154 m. Brezjak 984 m. Dobra voda 942 m. Višnjica 801 m. Vis 786 m. Čukar 684 m.

Goc Nova Godina Srbija za mlade

Poslednjih godina ova planina svojom bogatom prirodom i sve raznovrsnijom ponudom smeštaja postaje i jedan od turističkih centara. Goč je i sportski centar sa terenima za košarku, mali fudbal, stazama za pešačenje (čak 5 obeleženih staza u neposrednoj blizini smeštaja) i trčanje, kao i ski stazama za skijaše različitih uzrasta.

PROGRAM:


Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima (pozvati dva dana pre polaska za tačno vreme i lokaciju polaska
). Vožnja preko Kraljeva do Goča, smeštaj u objektima Šumarskog fakulteta Goč-Gvozdac-Piramida. Dobrodošlica i žurka u baru. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Igre na snegu, pešačenja, odlazak na ski stazu (u slučaju dovoljne količine snega). Doček Nove godine individualan ili žurka u baru. Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. Igre na snegu, pešačenja, odlazak na ski stazu (u slučaju dovoljne količine snega). Druženje u večernjim satima i oproštajna žurka. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Odjava iz smeštaja u prepodnevnim satima. Obilazak Kraljeva. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj programa.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

- parovima

- ekipama

- ljubiteljima prirode i šetnji

- ljubiteljima aktivnosti na snegu.


CENA:  5500 rsd

U cenu uračunato:

- tri noćenja u 1/5, 1/6 i 1/7 sobama

- prevoz na relaciji Beograd - Goč - Beograd (autobus)

- igre bez granica

- troškovi organizacije i vođenja

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova

- doplata za vilu Planinku i vilu Vlasta 500 din po osobi u 1/2, 1/3; 1700 din po osobi za vilu Piramida klasik u 1/2 i 1/3 sobama; 2400 din po osobi za Novi Studenac u 1/4 sobama i 3600 din po osobi za Novi Studenac za 1/2 i 1/3  renovirani deo

- doplata za pansion 910 rsd/dan po osobi (ili doručak 210 rsd, ručak 385 i večera 315 rsd)


SMEŠTAJ:

Smeštaj je organizovan u objektima Šumarskog fakulteta na Goču.

U najšumovitijem delu Goča, u objektima Šumarskog fakulteta i Turističkog naselja Piramirda koja obuhvata vile Novi Studenac, Piramida, Vlasta, Planika i Depadans. Ukupan kapacitet objekata je 140 ležajeva u dvo, tro i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe imaju svoje kupatilo kao i centralno grejanje. U okviru smeštaja se nalaze recepcija, restoran, kafe bar, internet centar.

Goč Nova godina smeštaj

Piramida klasik


Piramida renovirani deo (Novi Studenac)


Vile Planinka i VlastaInformacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com


Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!

Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.
Foto galerija
 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio