Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | škola skijanja | 15-17/2/2020

Nazad na predhodnu novost «

Naučite da skijate na planini koja očarava svakog posetioca!

Ako ne znate da skijate, a želite da naučite, onda je prava prilika baš ovde na prelepoj i živopisnoj planini Zlatar - na pravom mestu, na dobroj visini!

Bujna vegetacija (bor, jela, smrča, breza, livade, pašnjaci..) i prosečna nadmorska visina od 1200 do 1400 mnv čine vazduh na Zlataru izuzetno kvalitetnim, zbog čega ova planina uživa status vazdušne banje. Boravak u ovoj oazi čiste prirode obezbediće vam potpunu relaksaciju i opuštanje.


Ski staza „Briježđa“, nalazi se na 15 minuta hoda od naše vile. Duga je oko 1000 m i opslužuju je žičara četvorosed i ski lift. Polovina staze je plava, pogodna za početnike i nju opslužuje ski lift.PROGRAM:

Subota 15.02.2020. Polazak iz Beograda u 06:30 (polazak iz Novog Sada u 05:30***). Dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska i broj vodiča. Vožnja novim autoputem preko Čačka i Užica do Zlatara. Dolazak na Zlatar oko 11h. Smeštaj u sobe, kratak predah i priprema za ski školu. Od 13h ski časovi u grupama. Dogovor sa instruktorima za individualne časove za naredne dane. Slobodno vreme za druženje uveče. Noćenje.

Nedelja 16.02.2020. 8-9h doručak u vili. U 9.30 dolazak na stazu, celodnevno skijanje. Večerne druženje. Noćenje.

Ponedeljak 17.02.2020. 
8-9h doručak u vili. Odjava iz vile do 10h (jedna soba će ostati za presvlačenje). Celodnevno skijanje. U 17h polazak sa Zlatara, dolazak u Beograd oko 22h, dolazak u Novi Sad oko 23h.


***Na skijalištu postoji restoran u kojem možete naručiti hranu i piće, a u blizini smeštaja su restoran „Zlatarski biseri“ i restoran "Vila Jelena".


KOME JE NAMENjEN PROGRAM:

- skijašima početnicima i svima koji žele da nauče da skijaju

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode

Zlatar skola skijanja


CENA: 6.990 din.

U cenu uračunato:

- 2 noćenja sa doručkom u vili Zlatarka u 1/2, 1/3 sobama i 1/5 apartmanima
- prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (autobus/minibus, klimatizovan)
- ski čas u grupi prvi dan, osnovna obuka o skijanju
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina „Srbija za mlade“ 500 din*
- doplata za prevoz iz Novog Sada 1000 din.
- ski pas – cena ski pasa po danu je 1000 din.
- oprema za skijanje na stazi na Zlataru je oko 500 din. po danu (skije, pancerice i štapovi)**
- časovi skijanja – cena časa po osobi je 1500 din za individualan čas, a 900 din za čas u grupama 3-5 osoba.

* Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

**Za ovaj program ski rental “Knez” je  obezbedio popust od 50%  za najam opreme. Članovi Srbije za mlade će moći da rentaju komplete skijaške opreme za samo 400 dinara. Obezbedjena je i mogućnost otkupa kompleta opreme po promotivnim cenama od 60 – 120 eura. Ukoliko se naši članovi odluče za kupovinu opreme, njena cena će se dodatno umanjiti za dane najma na Zlataru.

*** Prevoz članova iz Novog Sada će se realizovati, ukoliko se za to prijavi dovoljan broj učesnika (min 15 članova)

Smeštaj:

Vila Zlatarka

Smeštaj u potpuno renoviranoj vili ZLATARKA je na bazi prenoćišta sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje, dok sobe poseduju čajne kuhinje. U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje, kao i veća kuhinja. Vila je komplet renovirana i proširena 2019. godine. Za doručak se u vili poslužuju specijaliteti sa Zlatara poput heljdopite i raznih drugih pita.

Vila ZlatarkaInformacije i rezervacije za polazak iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje. Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste promocija i razvoj omladinskog turizma Srbije kao i promocija aktivnog odmora kod mladih.


 


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio