Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

ZLATAR | škola skijanja | 14-17/2/2019

Nazad na predhodnu novost «

Naučite da skijate na planini koja očarava svakog posetioca!

Ako ne znate da skijate, a želite da naučite, onda je prava prilika baš ovde na prelepoj i živopisnoj planini Zlatar - na pravom mestu, na dobroj visini!

Bujna vegetacija (bor, jela, smrča, breza, livade, pašnjaci..) i prosečna nadmorska visina od 1200 do 1400 mnv čine vazduh na Zlataru izuzetno kvalitetnim, zbog čega ova planina uživa status vazdušne banje. Boravak u ovoj oazi čiste prirode obezbediće vam potpunu relaksaciju i opuštanje.Ski staza „Briježđa“, nalazi se na 10-15 minuta hoda od naše vile. Duga je oko 1000 m i opslužuju je žičara četvorosed i ski lift. Polovina staze je plava i pogodna za početnike.


PROGRAM:

Četvrtak 14.02.2018. Polazak iz Beograda u 17.30h. Polazak iz Novog Sada u 16.00. Dva dana pred put kontaktirati organizaciju za mesto polaska i broj vodiča. Vožnja preko Čačka i Užica do Zlatara. Dolazak na Zlatar oko 23:30h. Smeštaj u sobe. Noćenje.


Petak 15.02.2019. U 9.30 dolazak na stazu, uzimanje opreme. Celodnevno skijanje uz mogućnost fakulatativnog uzimnja časova od profesionalnih ski instruktora - škola skijanja. Časovi za ski školu će biti određeni 3 u termina tokom dana na svaka 2 sata. Večerne druženje. Noćenje.

Subota 16.02.2019.  U 9.30h dolazak na stazu i uzimanje opreme. Celodnevno skijanje uz mogućnost fakulatativnog uzimnja časova od profesionalnih ski instruktora - škola skijanja. 
Časovi za ski školu će biti određeni svaki u terminima tokom dana na svaka 2 sata. Večernje druženje. Noćenje.


Nedelja 17.02.2019. 
Pakovanje stvari i priprema za polazak posle podne. Sve stvari moraju da budu spakovane. U 10h dolazak na stazu i uzimanje opreme. Nastavljamo sa skijanjem kao i prethodni dan. Celodnevno skijanje. Za one koji ne žele ovaj dan da skijaju spremili smo pešačku turu 9-15h do najvišeg vrha Zlatara – Velika krševa (1627 mnv) sa kojeg se u sunčanim danima pruža pogled na Durmitor, Prokletije, Sinjajevinu, Jadovnik... Tokom pešačenja ćemo obići i manstir Sv. Kozme i Damjana, metoha manastira Mileševa, koji se nalazi u  živopisnom delu Zlatara i okružen je gustim četinarskim šumama. Ukupna dužina pašečenja je oko 14km, staza nije teška. **Pešačka tura će se realizovati ukoliko dozvole vremenski uslovi, ukoliko ne bude mnogo dubok sneg na mestu gde je staza i ukoliko bude dovoljan broj zainteresovan za ovu aktivnost. Povratak za Beograd/Novi Sad u 16h, dolazak u Beograd oko 22.00h, a oko 23.15 u Novi Sad.
Kraj programa.


***Na skijalištu postoji restoran u kojem možete naručiti hranu i piće, a u blizini smeštaja su restoran „Elit“ i restoran „Zlatarski biseri“, kao i restoran "Vila Jelena".

KOME JE NAMENjEN PROGRAM:

- skijašima početnicima i svima koji žele da nauče da skijaju

- parovima

- manjim grupama

- ljubiteljima prirode


CENA: 6.500 din.

U cenu uračunato:

- 3 noćenja u vili Zlatarka u 1/2, 1/3 sobama i 1/5 apartmanima
- prevoz Beograd - Zlatar - Beograd (autobus/minibus, klimatizovan)
- pešačka tura do vrha Zlatara *u slučaju povoljnih vremenskih uslova
- troškovi organizacije i vođenja programa

U cenu nije uračunato:

- redovna godišnja članarina „Srbija za mlade“ 500 din. i individualni troškovi članova
- doplata za prevoz iz Novog Sada - 1000 din.
- ski pas – cena ski pasa po danu je 1000 din.
- oprema za skijanje na stazi na Zlataru 500 din. po danu (skije, pancerice i štapovi)
- časovi skijanja – cena časa po osobi je 900 din.

**Nakon prijave rezervacija važi 48h. Do isteka rezervacije uplatiti u celosti ili najmanje 50% od ukupne cene.
*** Članarina je obavezna i važi 12 meseci od datuma uplate.

*NAŠA JE PREPORUKA DA IZNAJMITE OPREMU ZA SKIJANJE U BEOGRADU ILI NOVOM SADU.
**Prevoz iz Novog Sada će se realizovati, ukoliko se za to prijavi dovoljan broj učesnika.

Smeštaj:

Vila Zlatarka
Smeštaj u objektu vila ZLATARKA u dvokrevetnim i trokreveetnim sobama ili petorkrevetnim apartmanima. Sve sobe i apartmani su opremljeni zasebnim kupatilima sa tuš kabinama, TV, centralno grejanje, a apartmani poseduju zasebne kuhinje.U prizemlju objekta nalazi se market i prostor za dnevni odmor i druženje. Od ski staze je udaljena oko 15 minuta peške.Informacije i rezervacije za polazak iz Beograda:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.

Za polaske iz Novog Sada klikni:

Mob: 0646597999 
E-mail: predrag.serbia4youth@gmail.com
Zmaj Jovina 26, Poslovni centar Lupus lokal 132, I sprat, radno vreme - radnim danima 14-18h

Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za vreme i mesto polaska!


Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme - radnim danima 10-18h.
Krajnji rok za prijavljivanje je 5 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 16. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 5 dana pred putovanje.

Obavezno pogledajte Tanjug-ov promo video Zlatara. Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.
Humanitarna akcija tokom ture Proleće na Šar - planini 24-26. maja 2019.

Kao što smo i najavili naše 12. putovanje na Šar - planinu imalo je i humanitarni karter. Ovoga puta sakupili smo 27800 RSD i ...

Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio