Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Drinska regata 22-24. jul

Nazad na predhodnu novost «

Drinska regata 2


Drinska regata Srbija za mlade Spremite se za Drinsku regatu sa Serbia4Youth ekipom! U trećoj nedelji jula očekuje vas aktivan odmor, zabava, avantura, splavarenje, planinarenje, Drinska regata, sjajni koncerti pored Drine i mnoooogo mladih i veselih ljudi!

Od 22-24. jula splavarićemo Drinom na najvećoj regati u Srbiji, kupaćemo se na jezeru Perućac i Zaovinama, osvojićemo najlepše vidikovce na planini Tari, uživati u nastupima izvođača na Most Fest-u i dočekivati jutra pored Drine i u Nacionalnom parku "Tara"!

Ove godine očekuje vas možda i najveći karneval na Drini, ali i S.A.R.S, Bajaga, Marčelo i mnogi drugi u okviru Most Fest-a.


PROGRAM:

Petak 22. jul: Polazak iz Beograda u jutarnjim satima. Dolazak u Bajinu Baštu i smeštaj u kamp / apartmane. Odlazak na izlet - kupanje na jezero Zaovine, druženje u kampu, sportovi....odlazak na prvo veče Most Fest-a (Željko Joksimović). Noćenje.

Subota 18. jul: Dan Drinske regate 2016!  Nakon doručka polazak na start Drinske regate (Perućac), karnevalska povorka tokom Drine do Rogačice (trajanje oko 4h). Povratak u kamp ili odlazak na jezero Perućac. Odmor i pripreme za drugo veče Most Fest-a (S.A.R.S, BAJAGA,  MARČELO). Noćenje.

Nedelja 19. jul: Poslednji dan rezervisan je za osvajanje vidikovca Banjska stena na Tari sa koga se pruža magičan pogled na kanjon Drine i jezero Perućac. U povratku svraćanje na jezero Perućac. U kasnijim popodnevnim satima povratak za Beograd.

SMEŠTAJ

KAMP:

U okviru ovogodinje manifestacije „Drinska regata“ biće organizovan kamp smeštaj za sve posetioce koji preferiraju ovakav vid smeštaja. Prostor za kamp se nalazi u neposrednoj blizini koncertnog prostora gde se održava Most Fest, na samom ulazu u izletište Rača.  Prostor će biti ograđen pozor trakom, obezbeđene cisterne sa vodom, dok se tuševi nalaze na samom izletištu, 100 m od samog kampa. Prednost ovog prostora je što se nalazi u kompleksu izletišta gde se odvija najveći broj dešavanja na 23. Drinskoj regati, neposredna blizina policije i obezbeđeni priključci za struju i osvetljenje. 

APARTMANI

Vila "Grand" se nalazi na Mitrovcu u izletničkom naselju Novakovići. U neposrednoj blizini je Dečije odmaralište, restorani "Lovac" i "Kačara", tereni za fudbal i košarku... Svi apartmani su sa zasebnim ulazima.

Apartman 1 raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom.U dvevnom boravku je ugaona garnitura  koja se razvlači a u sobi je francuski ležaj.Idealan  je za smeštaj 4 osobe. Nalazi se u prizemlju vile. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 1

Apartman 2 je spratni a raspolaže dnevnim boravkom , kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom. Apartman ima dve terase. U dnevnom boravku je komforna ugaona garnitura  koja se rasklapa i pogodna je za spavanje,  a na spratu, u sobi je francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan  je za smeštaj 6 osoba.  Apartman 2 zajedno sa apartmanom 3 se moze izdati kao jedna celina sa zajednickim dnevnim boravkom, dve odvojene spavace sobe i dva kupatila. Kao takav pogodan je za boravak do 6 a po potrebi do 8 osoba. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 2

Apartman 3 se nalazi na spratu. Sadrzi zaseban ulaz ,wc/tus kabina u donjoj zoni. A u gornjoj zoni se nalazi prostor u kome je smeštena mini kuhinja sa sudoperom, rešoom i stočićem za ručavanje. Iz ovog prostora se ulazi u zasebnu sobu sa francuskim lezajem i tv sa satelitskim kanalima. Takodje, iz ovog prostora se izlazi na terasu sa koje se pruža pogled na kompleks dečjeg letovalista. Aparman je predvidjen za 1-2 osobe. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 3

Apartman 4 raspolaže sa kuhinjom i kupatilom i dnevnim boravkom u prizemlju.U dnevnom boravku je krevet koji se po potrebi može rasklopiti i fotelja. Na spratu je soba tipa galerije sa izlaskom na francuski balkon. U sobi se nalazi francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan je za smeštaj 4 (maksimalno 6) osoba.
Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 4

Apartman 5 se sastoji od prizemlja u kom je smesten konforan dnevni boravak sa kompletnom kuhinjom, trpezarijskim kutkom, ugaonom sofom, tv sa satelitskim kanalima i kupatilo/wc . Drvene stepenice vode na sprat gde se nalaze dve odvojene spavaće sobe u kojima se u svakoj nalazi francuski ležaj i spratni kreveti. Pogodan je za boravak do 8 osoba ili dve porodice koje imaju zasebne sobe a zajednicki dnevni boravak. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartma 5


CENA ZA REGATU: 2000 rsd (uključuje kotizaciju za spust i mesto u čamcu)

Doplate:

- prevoz Beograd - Bajina Bašta (Mitrovac) - Beograd 1700 rsd (uključuje i povratak sa cilja regate do smeštaja, transfer na Most Fest sa Mitrovca iz apartmana, odlazak na Zaovinsko jezero)
- kamp mesto 500 rsd po noći po osobi
- privatan smeštaj na Mitrovcu 1200 din po noći po osobi
- redovna godišnja članarina Srbija za mlade 400 rsd

*u cenu nije uračunata ulaznica za Most Fest (u pretprodaji 500 din za obe večeri)

Prijave na: 
M: 061/1627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com 

Rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika rok za otkazivanje putovanja od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Bačko Podunvalje
Bačko Podunvalje
Rezervat biosfere “Bačko Podunavlje” se nalazi na severozapadu Vojvodine i deo je “Evropskog Amazona”, koje predstavlja jednu od najočuvanijih ritsko-močvarnih celina na čitavom toku Dunava. Ovaj jedinstveni rečni predeo područje je izuzetne biološke razn
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio