Srbija za mlade Srpski English
   O NAMA  POPUSTI  AKTUELNO  PUTOVANJA  PROJEKTI  BLOG  PREPORUKE    USLUGE  KONTAKT
Banner 1

"Nasa destinacija nikada nije mesto vec novi nacin posmatranja stvari..."

Drinska regata 22-24. jul

Nazad na predhodnu novost «

Drinska regata 2


Drinska regata Srbija za mlade Spremite se za Drinsku regatu sa Serbia4Youth ekipom! U trećoj nedelji jula očekuje vas aktivan odmor, zabava, avantura, splavarenje, planinarenje, Drinska regata, sjajni koncerti pored Drine i mnoooogo mladih i veselih ljudi!

Od 22-24. jula splavarićemo Drinom na najvećoj regati u Srbiji, kupaćemo se na jezeru Perućac i Zaovinama, osvojićemo najlepše vidikovce na planini Tari, uživati u nastupima izvođača na Most Fest-u i dočekivati jutra pored Drine i u Nacionalnom parku "Tara"!

Ove godine očekuje vas možda i najveći karneval na Drini, ali i S.A.R.S, Bajaga, Marčelo i mnogi drugi u okviru Most Fest-a.


PROGRAM:

Petak 22. jul: Polazak iz Beograda u jutarnjim satima. Dolazak u Bajinu Baštu i smeštaj u kamp / apartmane. Odlazak na izlet - kupanje na jezero Zaovine, druženje u kampu, sportovi....odlazak na prvo veče Most Fest-a (Željko Joksimović). Noćenje.

Subota 18. jul: Dan Drinske regate 2016!  Nakon doručka polazak na start Drinske regate (Perućac), karnevalska povorka tokom Drine do Rogačice (trajanje oko 4h). Povratak u kamp ili odlazak na jezero Perućac. Odmor i pripreme za drugo veče Most Fest-a (S.A.R.S, BAJAGA,  MARČELO). Noćenje.

Nedelja 19. jul: Poslednji dan rezervisan je za osvajanje vidikovca Banjska stena na Tari sa koga se pruža magičan pogled na kanjon Drine i jezero Perućac. U povratku svraćanje na jezero Perućac. U kasnijim popodnevnim satima povratak za Beograd.

SMEŠTAJ

KAMP:

U okviru ovogodinje manifestacije „Drinska regata“ biće organizovan kamp smeštaj za sve posetioce koji preferiraju ovakav vid smeštaja. Prostor za kamp se nalazi u neposrednoj blizini koncertnog prostora gde se održava Most Fest, na samom ulazu u izletište Rača.  Prostor će biti ograđen pozor trakom, obezbeđene cisterne sa vodom, dok se tuševi nalaze na samom izletištu, 100 m od samog kampa. Prednost ovog prostora je što se nalazi u kompleksu izletišta gde se odvija najveći broj dešavanja na 23. Drinskoj regati, neposredna blizina policije i obezbeđeni priključci za struju i osvetljenje. 

APARTMANI

Vila "Grand" se nalazi na Mitrovcu u izletničkom naselju Novakovići. U neposrednoj blizini je Dečije odmaralište, restorani "Lovac" i "Kačara", tereni za fudbal i košarku... Svi apartmani su sa zasebnim ulazima.

Apartman 1 raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom.U dvevnom boravku je ugaona garnitura  koja se razvlači a u sobi je francuski ležaj.Idealan  je za smeštaj 4 osobe. Nalazi se u prizemlju vile. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 1

Apartman 2 je spratni a raspolaže dnevnim boravkom , kuhinjom, trpezarijom, odvojenom sobom i kupatilom. Apartman ima dve terase. U dnevnom boravku je komforna ugaona garnitura  koja se rasklapa i pogodna je za spavanje,  a na spratu, u sobi je francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan  je za smeštaj 6 osoba.  Apartman 2 zajedno sa apartmanom 3 se moze izdati kao jedna celina sa zajednickim dnevnim boravkom, dve odvojene spavace sobe i dva kupatila. Kao takav pogodan je za boravak do 6 a po potrebi do 8 osoba. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartman 2

Apartman 3 se nalazi na spratu. Sadrzi zaseban ulaz ,wc/tus kabina u donjoj zoni. A u gornjoj zoni se nalazi prostor u kome je smeštena mini kuhinja sa sudoperom, rešoom i stočićem za ručavanje. Iz ovog prostora se ulazi u zasebnu sobu sa francuskim lezajem i tv sa satelitskim kanalima. Takodje, iz ovog prostora se izlazi na terasu sa koje se pruža pogled na kompleks dečjeg letovalista. Aparman je predvidjen za 1-2 osobe. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 3

Apartman 4 raspolaže sa kuhinjom i kupatilom i dnevnim boravkom u prizemlju.U dnevnom boravku je krevet koji se po potrebi može rasklopiti i fotelja. Na spratu je soba tipa galerije sa izlaskom na francuski balkon. U sobi se nalazi francuski ležaj i kreveti na sprat. Idealan je za smeštaj 4 (maksimalno 6) osoba.
Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila grand apartman 4

Apartman 5 se sastoji od prizemlja u kom je smesten konforan dnevni boravak sa kompletnom kuhinjom, trpezarijskim kutkom, ugaonom sofom, tv sa satelitskim kanalima i kupatilo/wc . Drvene stepenice vode na sprat gde se nalaze dve odvojene spavaće sobe u kojima se u svakoj nalazi francuski ležaj i spratni kreveti. Pogodan je za boravak do 8 osoba ili dve porodice koje imaju zasebne sobe a zajednicki dnevni boravak. Apartman izdaje sa komplet opremljenom kuhinjom i sa posteljinom.

Vila Grand apartma 5


CENA ZA REGATU: 2000 rsd (uključuje kotizaciju za spust i mesto u čamcu)

Doplate:

- prevoz Beograd - Bajina Bašta (Mitrovac) - Beograd 1700 rsd (uključuje i povratak sa cilja regate do smeštaja, transfer na Most Fest sa Mitrovca iz apartmana, odlazak na Zaovinsko jezero)
- kamp mesto 500 rsd po noći po osobi
- privatan smeštaj na Mitrovcu 1200 din po noći po osobi
- redovna godišnja članarina Srbija za mlade 400 rsd

*u cenu nije uračunata ulaznica za Most Fest (u pretprodaji 500 din za obe večeri)

Prijave na: 
M: 061/1627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com 

Rok za prijavljivanje je 5 dana pred polazak na putovanje. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika rok za otkazivanje putovanja od strane organizacije je 3 dana pre putovanja. Uz ovaj program važe pravilnik i opšti uslovi putovanja organizacije Srbija za mlade.


 Pitajte nas Newsletter prijava facebook Tweeter Google Plus Instagram Beograd Jugozapadna Srbija Jugoistočna Srbija Vojvodina Kosovo
preporucujemo
Kape i šalovi
Kape i šalovi
Već deset godina proizvodimo udobne, jedinstvene, mekane, tople kape i šalove od uvezenog prediva, sastava 100% merino vuna. Želja da obradujete sebe i sebi drage osobe neobičnim i kvalitetnim, unikatnim proizvodima izradjenih spojem i do 10 niti vrhuns
Veseli spust
Veseli spust
VESELI SPUST je najstariji i najveseliji spust na vodama Srbije. Od srednjovekovnog grada Magliča do Kraljeva, na 25 km viugavog toka Ibra, preko 10.000 dobro raspoloženih spustaša učestvuje u najveselijoj povorci na vodama Srbije!
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-Kablarska klisura
Ovčarsko-kablarska klisura se nalazi u centralnom delu Srbije, u okviru Zapadnog Pomoravlja, a razdvaja visoku Šumadiju, na severu, od Dragačeva i Starovlaško-raške visije na jugu. Spada u ona područja Srbije koja svojim prirodnim vrednostima i spomenički

prijatelji sajta


Tara Planina
Facebook

Anketa

Kako ste čuli za nas?


Google+

          izrada web sajtova     Copyright 2017 - SRBIJA ZA MLADE                                                                                                                         Design By JPON Design Studio